Jack the Stag

jack-1

Jack the Stag is sinds 8 augustus 2014 de officiële mascotte van honk- en softbalvereniging The Stags. Jack is, met zijn eigen gekke streken, de sportieve vriend van alle honkballers en softballers en wordt regelmatig ingezet bij evenementen. Hij is regelmatig te vinden op het terrein van HSV The Stags maar was o.a. ook special guest tijdens het World Port Tournament van 2015. Jaarlijks geeft Jack het startschot aan de ‘Jack on Fire motorrit’. Een toertocht met zijn naam die in september door leden van HSV The Stags georganiseerd wordt.

Het verhaal van Jack the Stag

Lang geleden diep in het Brabantse bos werd een klein hertje geboren. Jack, zo noemden ze hem, werd al snel een groot eigenzinnig hert. Ondernemend als hij was trok hij de wijde wereld in.

Op een mooie zomerdag hoorde hij vreemde geluiden en liep tot aan de rand van het bos. Nieuwsgierig en dapper genoeg om te gaan kijken waar het geluid van juichende mensen vandaan kwam. Hij schrok van een felle harde klap die hij hoorde maar bleef staan. Enkele luttele seconden later voelde hij een tik tegen z’n inmiddels indrukwekkende gewei. Pas later die dag zag hij, in de weerspiegeling van het water dat er iets op z’n gewei zat. Het was een honkbal, daar op de punt van z’n gewei. Jack vond het een vet ding en wilde er nog wel meer van “vangen”. Sinds die dag is het hert steeds dichter bij de velden van HSV The Stags gekomen en raakte steeds meer vertrouwd met mensen.

Op 8 augustus 2014 liet hij zich volledig zien en werd hij als “Jack The Stag” de mascotte van de club. Jack The Stag is de sportieve vriend van alle honkballers en softballers met zijn eigen gekke streken… Dat heb je met dieren uit het wild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HSV the Stags